Reparatie & Onderhoud Producten Helpdesk abonnementen Glasvezel Lessen & Cursussen


Laptops bij Stefan Computers

Bij Stefan computers kunt u natuurlijk laptops kopen en laten repareren/onderhouden. Wij leveren zowel nieuwe als tweedehands laptops. De reden dat Stefan computers hier geen prijslijst van heeft op de website is omdat Acer, Hp, Toshiba, Asus, lenovo en msi te vaak hun producten en prijzen aanpassen. Daarom hebben wij besloten direct vanaf de leverancier te werken door direct in te loggen op hun server.

Indien u belangstelling heeft voor een laptop, dan geeft u door aan welke eisen u vindt dat uw laptop zou moeten voldoen en het bedrag wat u ongeveer hieraan wilt besteden. Door direct in te loggen op de server van de hierboven genoemde merken kan ik u een prijsopgave geven en kijken of de gevraagde laptop op voorraad is.

De garanties zijn afhankelijk van het merk, bij een tweedehands laptop krijgt men standaard 90 dagen garantie. Zoekt u een laptop, notebook, accessoires etc. denkt u dan eens aan Stefan Computers.

Heeft u vragen of wilt u een geheel vrijblijvende offerte hebben van een laptop, nieuw of tweedehands, mail dan naar info@stefan-computers.nl of Bel: 0521 – 52 28 32 / Whatsapp: 06 38 17 30 55
Partners van Stefan Computers:Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

Whatsapp klantenservice Stefan Computers
06-38173055 (ma t/m vr tussen 09.00 en 17.00 uur)

Stefan Computers - De Klim 4 - 8343 XP Zuidveen - tel: (0521) 52.28.32
webdesign: Blue Mouse IT Solution
webhosting: VIP Internet